Αθανάσιος Αντωνιάδης – Πλαστικός χειρουργός

Υδραυλικός Αθήνα
Φεβρουάριος 2, 2017
ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- Πλαστικός Χειρουργός
Δεκέμβριος 2, 2017

Αθανάσιος Αντωνιάδης – Πλαστικός χειρουργός

logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤο κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον.   Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος μτφ: η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή. Οι ασθενείς επιλέγουν το Δρ. Αντωνιάδη για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια στην προσέγγιση του αισθητικού ή επανορθωτικού προβλήματος που τους απασχολεί.

Ως Πλαστικός Χειρουργός Θεωρεί ιδιαίτερο καθήκον να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στους ασθενείς του.

Ο χρόνος που αναλώνει για να ενημερώσει τους ασθενείς του για τις επεμβάσεις που πρόκειται να υποβληθούν αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση και την αφιέρωσή του στην πλήρη κατανόηση των πιθανών επιπλοκών, αλλά και των ευεργετικών βελτιώσεων στην ποιότητα της ζωής τους.

 Ο Δρ. Αθανάσιος Αντωνιάδης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης.

Το 2004 απέκτησε τον τίτλο του πλαστικού χειρουργού, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης και το 2006 αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Αντωνιάδης μετεκπαιδεύτηκε στο κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής St’ Andrews της Μεγάλης Βρετανίας, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα να εκπαιδεύεται και να εκπαιδεύει συναδέλφους, με σκοπό να παρέχει τις νεότερες, ασφαλέστερες και όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς του.

Παίρνω την απόφαση

Η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει  σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας και κατ’ επέκταση τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Αυτό που εμποδίζει τους περισσότερους από εμάς να αναζητήσουμε τη βοήθεια του Πλαστικού χειρουργού είναι ο φόβος μήπως μας χαρακτηρίσουν ως ματαιόδοξους και οι ενδεχόμενες επιπλοκές μίας χειρουργικής επέμβασης.

Η επιτακτική ανάγκη όμως να φαινόμαστε και να είμαστε περιποιημένοι δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Κατά την ενημέρωση σας ο Δρ. Αντωνιάδης θα αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης, καθώς και για τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν, διασφαλίζοντας σας για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Αποφασίζω πια επέμβαση να κάνω

 Στην αναζήτηση της βελτίωσης της εμφάνισης μας πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε να βελτιώσουμε, ενώ κάποιοι χρειάζονται την καθοδήγηση και την ανάλυση όλου του εύρους των αισθητικών παρεμβάσεων για την περίπτωσή τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, είτε επιθυμείτε να υποβληθείτε σε λέιζερ με υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση- smartlipo, ή ακόμη θέλετε να βελτιώσετε το πρόσωπο και το σώμα σας με τις νεώτερες και λιγότερο τραυματικές επεμβάσεις, ο Δρ. Αντωνιάδης θα σας εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ                                               ΣΩΜΑ                                      ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 


error: Content is protected !!
Friend: ,,